Vasaras zupu karaliene – Aukstā zupa

Komentāri
Vasaras zupu karaliene – Aukstā zupa
Foto: F64

Sastāvdaļas

  • 500 g marinētu, rīvētu biešu (burciņā)
  • 1 l kefīra
  • 1 garais gurķis
  • 200 – 300 g kūpinātas gaļas (mīkstas!)
  • 2 olas
  • Lociņi
  • Dilles
  • Sinepes

Pagatavošana

  • Liek vārīties olas
  • Bļodā ber bietes ar visu sulu
  • Nomizo gurķi, sagriež salmiņos, arī gaļu griež tāpat
  • Sasmalcina dilles, lociņus, pievieno kefīru, pierīvē olas
  • Ja grib pikantāku, tad var iemaisīt sinepes.
Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl