Tomātu zupa

Komentāri
Tomātu zupa
Foto: Evan Bench, Flickr.com

Sastāvdaļas:

  • Broilera fileja 4 gab.
  • Sagriezti tomāti savā sulā bez mizas 700 g
  • Tomātu sula 1 l
  • Latvijas tomāti 3 gab.
  • Gargraudu rīsi, 1 paciņa
  • Ķiploks
  • Zaļumi-pētersīļi, dilles, lociņi
  • Krējums 15%
  • Saulespuķu eļļa
  • 4 piparu maisījums
  • Jūras sāls

Pagatavošana:

  • Kamēr vārās rīsi, sagriež tomātus, zaļumus, saspiež ķiploku un visu saliek katlā
  • Apcep vistas fileju ar nedaudz eļļas
  • Tomātiem, ķiplokam pievieno tomātu sulu, tomātus savā sulā, novārītos rīsus un apcepto broilera fileju
  • Zupu nedaudz uzkarsē, bet nevāra
  • Pasniedz ar skābo krējumu un pārkaisītiem zaļumiem.
Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl