Tomātu zupa

Komentāri
Tomātu zupa
Foto: Evan Bench, Flickr.com

Sastāvdaļas:

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
  • Broilera fileja 4 gab.
  • Sagriezti tomāti savā sulā bez mizas 700 g
  • Tomātu sula 1 l
  • Latvijas tomāti 3 gab.
  • Gargraudu rīsi, 1 paciņa
  • Ķiploks
  • Zaļumi-pētersīļi, dilles, lociņi
  • Krējums 15%
  • Saulespuķu eļļa
  • 4 piparu maisījums
  • Jūras sāls

Pagatavošana:

  • Kamēr vārās rīsi, sagriež tomātus, zaļumus, saspiež ķiploku un visu saliek katlā
  • Apcep vistas fileju ar nedaudz eļļas
  • Tomātiem, ķiplokam pievieno tomātu sulu, tomātus savā sulā, novārītos rīsus un apcepto broilera fileju
  • Zupu nedaudz uzkarsē, bet nevāra
  • Pasniedz ar skābo krējumu un pārkaisītiem zaļumiem.

Lasi vēl