Tā ir pica, bet… nav! Kā pagatavot viltus picu?

3 komentāri
Tā ir pica, bet… nav! Kā pagatavot viltus picu?
Foto: Flickr

Vija Skudra, Beate Barkāne

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Sastāvdaļas

  • Sāls,
  • pipari,
  • sarkanie pipari – šķipsniņa
  • salami desa 100 gramu
  • siers 100 gramu (Krievijas, piemēram, labi kūstošs)
  • pētersīļi
  • tomāti 2 gab.
  • kefīrs (0,3)

Pagatavošana

  1. Auzu pārslas aplej ar glāzi kefīra,atstāj uz 10 min ievilkties.
  2. Pēc tam pievieno olu un garšvielas, mīklu izklāj uz pannas un apcep no abām pusēm,
  3. Pamatnei liek virsū salami, sieru, tomātus un pētersīļus un liek cepties cepeškrāsnī, kamēr izkūst siers.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Lasi vēl