Smalka uzkoda – sāļā medus maize ar liellopa fileju

Komentāri
Smalka uzkoda – sāļā medus maize ar liellopa fileju
Foto: Jplahm, Flickr.com

Sastāvdaļas

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
  • rupjmaize
  • medus
  • sviests
  • liellopa fileja
  • saulē kaltēti tomāti
  • maurloki
  • sāls
  • pipari
  • čili pipars

Pagatavošana

  • Rupjmaizi smalki sakapā, pievieno medu, sviestu un garšvielas, samīca viendabīgā masā.
  • Liellopu fileju sakapā kopā ar tomātiem.
  • Maizes masu pilda formas apakšā, stingri piespiežot, pa virsu liek gaļas masu ar tomātiem, un pārber ar maurlokiem. Formu noņem.

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl