Komentāri
Sildoša un sātīga vistas filejas zupa – gardums aukstajiem vakariem
Foto: Ron Dollete, Flickr.com

Sastāvdaļas:

  • Rīsi
  • Sviests
  • Vistas fileja
  • Puravs
  • Ķīnas saldskābā mērce
  • Buljons
  • Salds krējums

Pagatavošana:

  • Ber podiņā ar verdošu ūdeni rīsus, uz pannas sviestā apcep vistas fileju, puravu pievieno Ķīnas saldskābo mērci un pasautē.
  • Pannas saturu pievieno rīsiem un ļauj vārīties, vēl mazliet pievieno buljona, lai uzlabotu zupas garšu.
  • Kad rīsi mīksti un jau labi smaržo, pievieno saldo krējumu un ļauj uzvārīties.
  • Ja vēl uzkaisa svaigas dillītes, tad jau sanāk gauži labs.
Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl