Komentāri
Sildoša un sātīga vistas filejas zupa – gardums aukstajiem vakariem
Foto: Ron Dollete, Flickr.com

Sastāvdaļas:

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
  • Rīsi
  • Sviests
  • Vistas fileja
  • Puravs
  • Ķīnas saldskābā mērce
  • Buljons
  • Salds krējums

Pagatavošana:

  • Ber podiņā ar verdošu ūdeni rīsus, uz pannas sviestā apcep vistas fileju, puravu pievieno Ķīnas saldskābo mērci un pasautē.
  • Pannas saturu pievieno rīsiem un ļauj vārīties, vēl mazliet pievieno buljona, lai uzlabotu zupas garšu.
  • Kad rīsi mīksti un jau labi smaržo, pievieno saldo krējumu un ļauj uzvārīties.
  • Ja vēl uzkaisa svaigas dillītes, tad jau sanāk gauži labs.
Elegants glamūrs un stilīgs roks! Kā “X Faktora” talanti Edgars Kreilis un Aivo Oskis veidoja savu skatuves tēlu?

Elegants glamūrs un stilīgs roks! Kā "X Faktora" talanti Edgars Kreilis un Aivo Oskis veidoja savu skatuves tēlu?

Pasaules slavenajā mūzikas šovā “X Faktors” sevi spilgti pieteikuši vairums Latvijas dziedošo talantu. Kāpt uz skatuves, visnotaļ, palīdz ne vien draugu un ģimenes atbalsts, bet arī drosme un pārliecība – šajā jautājumā dziedātājiem atbalstu sniedz iepirkšanās centrs “Domina Shopping”, kā arī stiliste un modes dizainere Indra Salceviča.

Lasi vēl