Komentāri
Sildoša un sātīga vistas filejas zupa – gardums aukstajiem vakariem
Foto: Ron Dollete, Flickr.com

Sastāvdaļas:

  • Rīsi
  • Sviests
  • Vistas fileja
  • Puravs
  • Ķīnas saldskābā mērce
  • Buljons
  • Salds krējums

Pagatavošana:

  • Ber podiņā ar verdošu ūdeni rīsus, uz pannas sviestā apcep vistas fileju, puravu pievieno Ķīnas saldskābo mērci un pasautē.
  • Pannas saturu pievieno rīsiem un ļauj vārīties, vēl mazliet pievieno buljona, lai uzlabotu zupas garšu.
  • Kad rīsi mīksti un jau labi smaržo, pievieno saldo krējumu un ļauj uzvārīties.
  • Ja vēl uzkaisa svaigas dillītes, tad jau sanāk gauži labs.

Lasi vēl