Saldi, sāļi un sātīgi reizē – medus cālis!

Komentāri
Saldi, sāļi un sātīgi reizē – medus cālis!
Foto: Flickr

Vija Skudra, Beate Barkāne

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas;
  • kartupeļu milti (0,5 kg);
  • viens liels apelsīns;
  • sojas mērce (1 pud.);
  • tomātu mērce, vislabāk – saldskābā (0,5);
  • sezama sēklas (1 iepak.);
  • olīveļļa (0,5);
  • medus (2 ēdamkarotes)

Pagatavošana

  1. Sagriež vistas fileju gabaliņos.
  2. Sāk cept karstā pannā, kur ielieta eļļa, apviļājot kartupeļu miltos.
  3. Apcepto vistu liek uz papīra dvieļa nosusināt.
  4. Uz pannas uzsilda tomātu mērci, pievieno medu, apelsīna sulu.
  5. Gaļu pievieno uzkarsētajai mērcei – gatavs!
  6. Var apkaisīt gatavos gaļas gabaliņus ar sezama sēkliņām.

Lasi vēl