Komentāri
Recepte, kas strādā vienmēr – lauku omlete ar tomātiem un dillēm
Foto: Pixabay

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 3 vidēja lieluma tomāti
  • 1 buntīte diļļu
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
  • Olīveļļa
  • 4 šķēles graudu rupjmaizes
  • Sviests
  • 4 lauku gurķi
  • Majonēze

Pagatavošana

  • Sagriež dilles un tomātus. Uzkarsē pannu
  • Sakuļ olu un pievieno dilles, sāli un piparus
  • Liek apcelties tomātus un pēc tam aplej ar omleti un cep
  • Kamēr cepas omlete, piedevām sagatavo maizi un gurķus.
Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl