Komentāri
Recepte gardēžiem – cepts laša tartars ar zemeņu mērci
Foto: LETA

Sastāvdaļas

  • 400 g svaigas laša filejas
  • 4 paipalu olas
  • 2 vistu olas
  • Sāls
  • Pipari
  • Citrons
  • 200 g svaigu zemeņu
  • Gī sviests

Pagatavošana

  • Laša fileju sakapā, pievieno garšvielas, olas, nedaudz citrona sulas.
  • Masu pilda formās, liek cepeškrāsnī 200 grādos.
  • Zemenes sagriež loksnītēs, uz pannas izkausē Gī sviestu, liek tajā zemenes, pievieno sāli un piparus un karsē.
  • Laša tartaru izņem no formas, pārlej ar zemeņu mērci.

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pavisam vienkārša recepte gardām maizītēm, kas būs pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem to krāsas dēļ. Un tie, kuriem bietes negaršo, nesatraucieties, jo bietes receptē galvenokārt pilda krāsošanas funkciju un to garša maizītēs teju nav jūtama.

Lasi vēl