Komentāri

Šovakar kanālā LNT sāksies šova Lauku sēta jaunā sezona. Arī šoreiz vadītāja grožus savās rokās ņems enerģiskais Jānis Rāzna. Bet īsu brīdi pirms Jānis ciemojās Ainas Poišas vadītajā kulināršovā Mana mamma gatavo labāk nekā tavējā. Zīmīgi, ka Jānim ar kulinārijas padomiem palīdzēja sievasmāte Dzintra.

Šova Lauku sēta vadītājs Jānis Rāzna Ainas Pošas šovā atzīstas, ka nekāds gatavotājs viņš neesot, jo labprāt bauda citu sarūpētu ēdienu, bet, ja kādam virtuves lietās jāuzticas, tā, protams, ir sievasmāte Dzintra Šauriņa, kuras sirdi topošais znots atsaldējis ar 101 rozi. Jānis, kā atceramies, laulības ostā iestūrēja vasaras plaukumā – 12. jūnijā, Skrīveru dendroloģiskajā parkā mijot gredzenus ar ilggadējo draudzeni un bērnu māmiņu Ievu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Kā paredz šova Mana mamma gatavo labāk nekā tavējā noteikumi, sākumā tandēmam tiek atklāta ēdiena slepenā sastāvdaļa, bet maltītes gatavošanai paredzētas vien 30 minūtes. Jānis ar sievasmātes palīdzību apņēmies pagatavot karamelizētus sīpolus ar mednieku desiņām.

Arī Pošas šovā Jānis apliecina savu mutīgumu un sievasmāti gandrīz izved no pacietības. ”Esmu pieradusi pie viņa runāšanas, bet šodien man likās, ka viņš runā par daudz. Būtu vairāk darījis un kustējies,” znotu ar smaidu novērtē Dzintra.

Foto

Gatavošanai atvēlētajam laikam ejot mazumā, Dzintra znotu jo īpaši mudina palielināt tempu. ”Ja ikdienā ņemtu vērā katru mazāko kritiku un teicienu ”Kusties ātrāk!”, tad varētu vienkārši sajukt prātā,” atsmej Jānis.

Viņam maltīti izdodas uzservēt pašās pēdējās sekundēs. Tomēr viņa sarūpētās desiņas zaudē šīs nedēļas gatavošanas šova līderu – Dreimaņu ģimenes – biezzupai.

Video

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl