Palutini sevi ar vistas fileju lečo mērcē

Komentāri
Palutini sevi ar vistas fileju lečo mērcē
Foto: Alpha, Flickr.com

Sastāvdaļas:

  • Vistas fileja
  • Sviests
  • Paprika
  • Burkāns
  • Ķiploks
  • Šampinjoni
  • Ķīnas saldskābā mērce
  • Pipari
  • Sāls
  • Cukurs
  • Rīsi

Pagatavošana:

  • Vistas fileja tiek sagriezta gabaliņos, liekam karstā, ieeļļotā pannā, šampinjonus sagriež un pievieno filejai, tāpat papriku un puravu, ļauj cepties.
  • Podiņā ar verdošu ūdeni ber rīsus, pievieno pēc garšas sāli un vāra līdz mīksti.
  • Fileja un dārzeņi gatavi, pievieno Ķīnas saldskābo mērci.
  • Rīsi gatavi, liek galdā.
Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl