Komentāri
Mednieku desiņas karamelizētos sīpolos ar ābolu salātiem
Foto: tiburi/Pixabay.com

Sastāvdaļas

  • Knakerdesiņas
  • 5-7 lieli sīpoli
  • Brūnais cukurs
  • 3-4 lieli dzidrie āboli
  • 3-4 burkāni
  • Selerijas kāts
  • Citrons
  • Olīveļļa
  • Sviests

Pagatavošana

  • Nomizo sīpolus, pārgriež uz pusēm un sagriež pusripās.
  • Uz pannas uzlej 3 ēdamkarotes ūdens.
  • Pievieno 4 ēdamkarotes brūnā cukura. Sīpolus cep zeltaini brūnus, kamēr karamelizējas, visu laiku maisot.
  • Desiņas nedaudz iegriež vai sadursta ar dakšu. Uz pannas apcep.
  • Nomazgā burkānus un ābolus, seleriju kātus. Burkānus notīra, uz rupjās rīves sarīvē. Sagriež seleriju kātus šķēlītēs. Nomizo un sarīvē ābolus.
  • Pievieno nedaudz olīveļļu un samaisa. Dekorē ar diļļu lapiņām.

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pavisam vienkārša recepte gardām maizītēm, kas būs pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem to krāsas dēļ. Un tie, kuriem bietes negaršo, nesatraucieties, jo bietes receptē galvenokārt pilda krāsošanas funkciju un to garša maizītēs teju nav jūtama.

Lasi vēl