Komentāri
Mednieku desiņas karamelizētos sīpolos ar ābolu salātiem
Foto: tiburi/Pixabay.com

Sastāvdaļas

  • Knakerdesiņas
  • 5-7 lieli sīpoli
  • Brūnais cukurs
  • 3-4 lieli dzidrie āboli
  • 3-4 burkāni
  • Selerijas kāts
  • Citrons
  • Olīveļļa
  • Sviests

Pagatavošana

  • Nomizo sīpolus, pārgriež uz pusēm un sagriež pusripās.
  • Uz pannas uzlej 3 ēdamkarotes ūdens.
  • Pievieno 4 ēdamkarotes brūnā cukura. Sīpolus cep zeltaini brūnus, kamēr karamelizējas, visu laiku maisot.
  • Desiņas nedaudz iegriež vai sadursta ar dakšu. Uz pannas apcep.
  • Nomazgā burkānus un ābolus, seleriju kātus. Burkānus notīra, uz rupjās rīves sarīvē. Sagriež seleriju kātus šķēlītēs. Nomizo un sarīvē ābolus.
  • Pievieno nedaudz olīveļļu un samaisa. Dekorē ar diļļu lapiņām.

Lasi vēl