Komentāri
Mednieku desiņas karamelizētos sīpolos ar ābolu salātiem
Foto: tiburi/Pixabay.com

Sastāvdaļas

  • Knakerdesiņas
  • 5-7 lieli sīpoli
  • Brūnais cukurs
  • 3-4 lieli dzidrie āboli
  • 3-4 burkāni
  • Selerijas kāts
  • Citrons
  • Olīveļļa
  • Sviests

Pagatavošana

  • Nomizo sīpolus, pārgriež uz pusēm un sagriež pusripās.
  • Uz pannas uzlej 3 ēdamkarotes ūdens.
  • Pievieno 4 ēdamkarotes brūnā cukura. Sīpolus cep zeltaini brūnus, kamēr karamelizējas, visu laiku maisot.
  • Desiņas nedaudz iegriež vai sadursta ar dakšu. Uz pannas apcep.
  • Nomazgā burkānus un ābolus, seleriju kātus. Burkānus notīra, uz rupjās rīves sarīvē. Sagriež seleriju kātus šķēlītēs. Nomizo un sarīvē ābolus.
  • Pievieno nedaudz olīveļļu un samaisa. Dekorē ar diļļu lapiņām.
Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl