Lidojoša forele, kura pati lido mutē

Komentāri
Lidojoša forele, kura pati lido mutē
Foto: Flickr

Sarmīte Puidza un Artūrs Puidza

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Sastāvdaļas

  • Rīsi 2 paciņas
  • Auksti kūpināta salīta forele 250 gr
  • Svaigais siers ar zilā siera garšu
  • Jūras sāls
  • Melni pipari
  • Tīģergarneles marinādē 1 iepakojums
  • Svaigie gurķi
  • Dilles
  • Saldais krējums

Pagatavošana

  1. Rīsus novāra, pieliek sviestu, sāli un dilles
  2. Foreli nogriež šķēli, liek uz šķīvja
  3. No rīsiem veido formiņu
  4. Mērci gatavo – izkausē pannā sviestu, ieliek kausēto sieriņu, izkausē. Kad siers izkusis, pielej saldo krējumu, samaisa un pieber dilles sāli, piparus
  5. Mērci pārlej rīsiem. Dekorē ar garnelēm un svaigā gurķa šķēlītēm

Lasi vēl