Latviešu virtuves klasika – cūkgaļas karbonāde

Komentāri
Latviešu virtuves klasika – cūkgaļas karbonāde
Foto: Mini OzzY, Flickr.com

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonāde
  • Krievijas siers
  • Olas
  • Milti
  • Tomāti
  • Kartupeļi
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Ķiploks
  • Burkāni
  • Majonēze
  • Sparģeļi
  • Krējums
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

  • Karbonādi saklapē.
  • Olas sakuļ, pievieno piparus, sāli un smalki sakapātus pētersīļus.
  • Karbonādi apviļā miltos, tad iemērc olā.
  • Liek cepties uz uzkarsētas pannas (2 min).
  • Karbonādi saliek uz paplātes, pa virsu – sagrieztus tomātus un sieru.
  • Liek cepeškrāsnī.
  • Salātiem: nomizo burkānus, ķiplokus. Sarīvē, pieliek klāt eļļu, visu samaisa kopā.
  • Pasniegšana: karbonādi uzliek uz šķīvja, blakus burkānu salātus.
  • Dekorē ar svaigiem dārzeņiem – tomātu, gurķi, dillēm un pētersīļiem.

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pavisam vienkārša recepte gardām maizītēm, kas būs pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem to krāsas dēļ. Un tie, kuriem bietes negaršo, nesatraucieties, jo bietes receptē galvenokārt pilda krāsošanas funkciju un to garša maizītēs teju nav jūtama.

Lasi vēl