Latviešu virtuves klasika – cūkgaļas karbonāde

Komentāri
Latviešu virtuves klasika – cūkgaļas karbonāde
Foto: Mini OzzY, Flickr.com

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonāde
  • Krievijas siers
  • Olas
  • Milti
  • Tomāti
  • Kartupeļi
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Ķiploks
  • Burkāni
  • Majonēze
  • Sparģeļi
  • Krējums
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

  • Karbonādi saklapē.
  • Olas sakuļ, pievieno piparus, sāli un smalki sakapātus pētersīļus.
  • Karbonādi apviļā miltos, tad iemērc olā.
  • Liek cepties uz uzkarsētas pannas (2 min).
  • Karbonādi saliek uz paplātes, pa virsu – sagrieztus tomātus un sieru.
  • Liek cepeškrāsnī.
  • Salātiem: nomizo burkānus, ķiplokus. Sarīvē, pieliek klāt eļļu, visu samaisa kopā.
  • Pasniegšana: karbonādi uzliek uz šķīvja, blakus burkānu salātus.
  • Dekorē ar svaigiem dārzeņiem – tomātu, gurķi, dillēm un pētersīļiem.
Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl