Latviešu virtuves klasika – cūkgaļas karbonāde

Komentāri
Latviešu virtuves klasika – cūkgaļas karbonāde
Foto: Mini OzzY, Flickr.com

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonāde
  • Krievijas siers
  • Olas
  • Milti
  • Tomāti
  • Kartupeļi
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Ķiploks
  • Burkāni
  • Majonēze
  • Sparģeļi
  • Krējums
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

  • Karbonādi saklapē.
  • Olas sakuļ, pievieno piparus, sāli un smalki sakapātus pētersīļus.
  • Karbonādi apviļā miltos, tad iemērc olā.
  • Liek cepties uz uzkarsētas pannas (2 min).
  • Karbonādi saliek uz paplātes, pa virsu – sagrieztus tomātus un sieru.
  • Liek cepeškrāsnī.
  • Salātiem: nomizo burkānus, ķiplokus. Sarīvē, pieliek klāt eļļu, visu samaisa kopā.
  • Pasniegšana: karbonādi uzliek uz šķīvja, blakus burkānu salātus.
  • Dekorē ar svaigiem dārzeņiem – tomātu, gurķi, dillēm un pētersīļiem.

Lasi vēl