Latviešu virtuves klasika – maltās gaļas sautējums

0 Komentāru
Latviešu virtuves klasika – maltās gaļas sautējums
Foto: šova Mana mamma gatavo labāk nekā tavēja publicitātes foto

Sastāvdaļas

  • 900 g maltās gaļas
  • 300-500 g konservēti tomāti savā sulā
  • 1 sīpols
  • 300 g konservētās pupiņas (sarkanas)
  • 250 g šampinjoni
  • Garšvielas maltajai gaļai
  • Sāls
  • Cukurs vai medus

Pagatavošana

  • Nomizo, nomazgā sīpolus, smalki sakapā.
  • Nomazgā, sagriež šampinjonus.
  • Pie saceptajiem sīpoliem pievieno malto gaļu.
  • Pievieno jau iepriekš sagatavotos šampinjonus.
  • Pievieno tomātus savā sulā un garšvielas pēc garšas.
  • Ik pa laikam maisa.
  • Beigās pievieno konservētās pupiņas.
0 Komentāru