Laša fileja bez ādas – gardums tev un taviem tuvajiem

Komentāri
Laša fileja bez ādas – gardums tev un taviem tuvajiem
Foto: Neeta Lind, Flickr.com

Sastāvdaļas

  • Laša fileja bez ādas
  • Sāls
  • Pipari
  • Apelsīni
  • Sīpoli
  • Spināti
  • Muskatrieksts (maltais)
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Rozmarīns
  • Saldais krējums
  • Vermuts
  • Spināti

Pagatavošana

  • No laša jānoņem čaumala. Uzber sāli, piparus un rozmarīnu.
  • Uzkarsē pannu, jāapcep lasis no abām pusēm (2 min).
  • Uz paplātes saliek apelsīnus, pa virsu lasi un izspiež svaiga apelsīna sulu pa virsu lasim.
  • Liek cepeškrāsnī.
  • Mērcei: apcep sīpolus. Pielej saldo krējumu, svaigi spiesto apelsīna sulu, sāli, piparus. Un beigās pielej vermutu! Uzkarsē.
  • Spināti: jānomazgā un uzliek uz pannas, izkarsē.
  • Pasniegšana: uz šķīvja uzliek spinātus, pa virsu lasi, blakus uzlej mērc. Dekorē ar dillēm, pētersīļiem un apelsīniem.
Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl