Kad mājās gandrīz nekā nav… Cepta maize ar medu un ogām

0 Komentāru
Kad mājās gandrīz nekā nav… Cepta maize ar medu un ogām
Foto: LETA

Sastāvdaļas

  • 8 šķēles baltmaizes (nelielas tostermaizes)
  • 2 olas
  • Pāris ēdamkarotes piena
  • 2-3 tējkarotes cukura
  • Ēdamkarote sviesta
  • Medus
  • Sauja melleņu
  • Sauja aveņu
  • Svaigu piparmētru lapiņas

Pagatavošana

  • Lēzenā šķīvī sakuļ olu, pievieno pienu un cukuru.
  • Pannā izkausē sviestu.
  • Maizes šķēles no abām pusēm apmērcē sakultajā olā.
  • Cep no abām pusēm zeltaini brūnas.
  • Maizītes pārgriež uz pusēm, servē uz šķīvja, pārlaista ar medu un dekorē ar svaigām ogām un piparmētru lapiņām.
0 Komentāru