Kā pagatavot cepelīnus – noslēpums atklāts

1 komentārs
Kā pagatavot cepelīnus – noslēpums atklāts
Foto: PROAlper Çuğun, Flickr.com

Sastāvdaļas

  • 800 g kartupeļu
  • 300 g maltās gaļas
  • 20 g miltu
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

  • Nomizo kartupeļus, sarīvē un izspiež caur marli
  • Nosusināto masu liek bļodā, pieliek miltus, olu, sāli un kārtīgi samaisa
  • Sagatavo malto gaļu
  • Liek vārīties ūdeni
  • No kartupeļu masas izveido plācenīti un pilda ar malto gaļu, izveido bumbiņu.

TOP komentāri

  • K
    0 0 0

    K

    ..izveido bumbiņu un... ? Skatās uz bumbiņu? Varbūt tomēr pēc izveidošanas to bumbiņu dabū gatavu - vāra vai cep????

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Lasi vēl