Kā pagatavot cepelīnus – noslēpums atklāts

1 komentārs
Kā pagatavot cepelīnus – noslēpums atklāts
Foto: PROAlper Çuğun, Flickr.com

Sastāvdaļas

  • 800 g kartupeļu
  • 300 g maltās gaļas
  • 20 g miltu
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

  • Nomizo kartupeļus, sarīvē un izspiež caur marli
  • Nosusināto masu liek bļodā, pieliek miltus, olu, sāli un kārtīgi samaisa
  • Sagatavo malto gaļu
  • Liek vārīties ūdeni
  • No kartupeļu masas izveido plācenīti un pilda ar malto gaļu, izveido bumbiņu.

TOP komentāri

  • K
    0 0 0

    K

    ..izveido bumbiņu un... ? Skatās uz bumbiņu? Varbūt tomēr pēc izveidošanas to bumbiņu dabū gatavu - vāra vai cep????

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl