Komentāri
Izmēģini Gunas īpašo plovu ar mango! Garšo debešķīgi!
LETA

Sastāvdaļas:

  • 3-4 vistu stilbiņi vai šķiņķīši
  • 2 paciņas balto rīsu
  • 1-2 sarkanās paprikas
  • 1-2 čili pākstis
  • 1 gatavs, bet ne mīksts mango auglis
  • 1 pudelīte (285 g) mango-čili mērces
  • Eļļa
  • Sāls

Pagatavošana:

  • Eļļā apcep vistu un noliek atdzesēt.
  • Vāra rīsus, vienlaikus sagriež gabaliņos un eļļā apcep papriku un čili.
  • Atdala vistas gaļu no kauliem, sapluinī ar pirkstiem nelielos gabaliņos (1 stilbiņš = 5-6 gabaliņi) Ja vidus nav izcepies, vēl apcep. (Var izmantot arī fileju, jo ar to ir ātrāk un vieglāk, taču filejas gaļa nav sulīga).
  • Ieliek siltā ūdenī mērces pudeli (lai auksta neatdzesētu ēdienu).
  • Sagriež mango mazos gabaliņos. Ja mango auglis ir liels, pietiks ar pusi vai 3/4.
  • Nokāš rīsus un visas sastāvdaļas (bez pannas eļļas) sajauc kopā. Pielej mērci, samaisa.
  • Pasniedz karstu, bet arī atdzisis garšo debešķīgi!
Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl