Komentāri
Izmēģini Gunas īpašo plovu ar mango! Garšo debešķīgi!
LETA

Sastāvdaļas:

  • 3-4 vistu stilbiņi vai šķiņķīši
  • 2 paciņas balto rīsu
  • 1-2 sarkanās paprikas
  • 1-2 čili pākstis
  • 1 gatavs, bet ne mīksts mango auglis
  • 1 pudelīte (285 g) mango-čili mērces
  • Eļļa
  • Sāls

Pagatavošana:

  • Eļļā apcep vistu un noliek atdzesēt.
  • Vāra rīsus, vienlaikus sagriež gabaliņos un eļļā apcep papriku un čili.
  • Atdala vistas gaļu no kauliem, sapluinī ar pirkstiem nelielos gabaliņos (1 stilbiņš = 5-6 gabaliņi) Ja vidus nav izcepies, vēl apcep. (Var izmantot arī fileju, jo ar to ir ātrāk un vieglāk, taču filejas gaļa nav sulīga).
  • Ieliek siltā ūdenī mērces pudeli (lai auksta neatdzesētu ēdienu).
  • Sagriež mango mazos gabaliņos. Ja mango auglis ir liels, pietiks ar pusi vai 3/4.
  • Nokāš rīsus un visas sastāvdaļas (bez pannas eļļas) sajauc kopā. Pielej mērci, samaisa.
  • Pasniedz karstu, bet arī atdzisis garšo debešķīgi!

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pavisam vienkārša recepte gardām maizītēm, kas būs pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem to krāsas dēļ. Un tie, kuriem bietes negaršo, nesatraucieties, jo bietes receptē galvenokārt pilda krāsošanas funkciju un to garša maizītēs teju nav jūtama.

Lasi vēl