Komentāri
Ideja vakariņām! Pasta ar vistas fileju, saldo krējumu un bazilika pesto
Scanpix

Sastāvdaļas:

  • 400 g vistas filejas
  • Karijs
  • Ķiploks
  • Sojas mērce
  • Medus
  • Sinepes
  • Sinepju graudi
  • Parmezāna siers
  • 150 ml saldā krējuma
  • Olu nūdeles
  • Baziliks
  • Dzeltenā, sarkanā paprika

Pagatavošana:

  • Sagriež vistu, iemarinē.
  • Uzliek vārīties pastu.
  • Papriku, vistu apcep, pievieno kariju, mazliet ķiploka.
  • Pielej saldo krējumu, sieru.
  • Pievieno pastu, saplēš bazilika lapiņas, iemaisa.
  • Pasniedz, kamēr karsts!
Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl