Komentāri
Grilēta laša fileja čili un zaļumu sviestā ar kuskusu un pesto mērci
Visualhunt

Sastāvdaļas:

  • 600 g laša filejas
  • 1 čili pipars (sarkanais)
  • Ķiploku galviņa
  • 1 pac. sviesta
  • Buntīte diļļu
  • Buntīte pētersīļu
  • Sāls
  • Pipari
  • Timiāns (svaigais, podiņā)
  • 1 citrons
  • 1 salātu mix
  • Baziliks (svaigais, podiņā)
  • 150 g Parmezāna siera
  • 30 g ciedru riekstu
  • Olīveļļa
  • 1 iepakojums kuskusa
  • 200 g mazās mocarellas bumbiņas
  • 1 zilais sīpols

Pagatavošana:

  • Sagatavo zaļumu sviestu, apsāla lasi, sadala gabalos.
  • Aplej kuskusu ar karstu ūdeni, lai tas uzbriest.
  • Apgrauzdē ciedru riekstus, sagatavo pesto.
  • Liek cepties lasi ar ādu (grila pannā). Kad lasis līdz pusei ir izcepies, uzliek sviestu 2 mm kārtiņā, pabeidz cept krāsnī (3 min).
  • Kuskusu sajauc ar pesto, kārto uz šķīvja apaļajā veidnē, tam nav jābūt siltam.
  • Sajauc lapu salātus ar pesto, zilo sīpolu riņķīšiem, mocarellas bumbiņām.
  • Kārto visu uz šķīvja un pasniedz.
Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl