Gardums – spagetti ar žāvētas gaļas mērci

Komentāri
Gardums – spagetti ar žāvētas gaļas mērci
Foto: PublicDomainPictures/Pixabay

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Spagetti makaronu
  • 1 Sīpols
  • 200 g žāvētas gaļas
  • 1 mazā burciņa marinētu šampinjonu (360 g)
  • 200 ml saldā krējuma, 35%
  • Dilles
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

  • Liek vārīties ūdeni makaroniem.
  • Kamēr makaroni gatavojas, smalki sagriež sīpolu un žāvēto gaļu kubiciņos.
  • Uz pannas eļļā apcep sīpolus un tad žāvēto gaļu.
  • Kamēr tie apcepas, pārbauda makaronus (vai ir jau gatavi).
  • Sagriež šampinjonus uz pusēm un sasmalcina dilles.
  • Kad sīpoliņi un gaļa apcepta, liek klāt šampinjonus un pa virsu pārlej ar saldo krējumu, un pievieno garšvielas.
  • Uzvāra līdz pirmajam burbulim un tad ņem nost no uguns.
  • Pasniedz spagetti ar gaļas mērci, apbērtu ar svaigi sasmalcinātām dillītēm.

Lasi vēl