Komentāri
Cepts lasis Martini mērcē ar svaigajiem salātiem un maizi
Foto: Pixabay.com

Sastāvdaļas

  • 4 gab. laša
  • Citrons
  • 1 bagete
  • Zaļumi
  • Eļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Salāti
  • 100 ml sausā Martini
  • 200 ml saldā krējuma
  • Baziliks
  • Tomāti
  • Balzamiko mērce

Pagatavošana

  • Apcep lasi, noņem no pannas.
  • Laša taukos lej klāt Martini, tad saldo krējumu, sāli un piparus.
  • Liek šķīvjos salātus, bageti, uz kuras ir sagriezts tomāts ar baziliku un balzamiko, un lasi, dekorē ar citronu un mērci.
Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl