Biešu tomātu zupa Latviešu šnitē

Komentāri
Biešu tomātu zupa Latviešu šnitē
Foto: Pille, Flickr.com

Sastāvdaļas:

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
  • Tomāti savā sulā
  • Vārītas bietes
  • Ķiploku eļļa
  • Sīpoli
  • Burkāni
  • Paprika
  • Franču maize
  • Ķiploks
  • Fetas siers
  • Sāls
  • Pipari
  • Kečups
  • Sausais baziliks

Pagatavošana:

  • Olīveļļā apcep burkānus un sīpolus, pieliek papriku, saspaidītus tomātus savā sulā, bietes un garšvielas, kā arī kečupu.
  • Sautē uz mazas uguns 5-7 minūtes.
  • Paralēli liek vārīties ūdeni.
  • Kad dārzeņi sasautējušies, lej klāt verdošu ūdeni, pielej klāt ķiploku eļļu, sauso baziliku, pierīvē ķiploku. Vāra vēl 5-7 minūtes.
  • Sakarsētā olīveļļā liek sagrieztus ķiplokus, franču maizi salauž 4 gabalos un ar mīksto daļu liek pannā. Kad apcepas, pasniedz ar karstu zupu.
  • Zupu ielej bļodā, pa virsu liek fetas sieru.
Elegants glamūrs un stilīgs roks! Kā “X Faktora” talanti Edgars Kreilis un Aivo Oskis veidoja savu skatuves tēlu?

Elegants glamūrs un stilīgs roks! Kā "X Faktora" talanti Edgars Kreilis un Aivo Oskis veidoja savu skatuves tēlu?

Pasaules slavenajā mūzikas šovā “X Faktors” sevi spilgti pieteikuši vairums Latvijas dziedošo talantu. Kāpt uz skatuves, visnotaļ, palīdz ne vien draugu un ģimenes atbalsts, bet arī drosme un pārliecība – šajā jautājumā dziedātājiem atbalstu sniedz iepirkšanās centrs “Domina Shopping”, kā arī stiliste un modes dizainere Indra Salceviča.

Lasi vēl