Biešu tomātu zupa Latviešu šnitē

Komentāri
Biešu tomātu zupa Latviešu šnitē
Foto: Pille, Flickr.com

Sastāvdaļas:

  • Tomāti savā sulā
  • Vārītas bietes
  • Ķiploku eļļa
  • Sīpoli
  • Burkāni
  • Paprika
  • Franču maize
  • Ķiploks
  • Fetas siers
  • Sāls
  • Pipari
  • Kečups
  • Sausais baziliks

Pagatavošana:

  • Olīveļļā apcep burkānus un sīpolus, pieliek papriku, saspaidītus tomātus savā sulā, bietes un garšvielas, kā arī kečupu.
  • Sautē uz mazas uguns 5-7 minūtes.
  • Paralēli liek vārīties ūdeni.
  • Kad dārzeņi sasautējušies, lej klāt verdošu ūdeni, pielej klāt ķiploku eļļu, sauso baziliku, pierīvē ķiploku. Vāra vēl 5-7 minūtes.
  • Sakarsētā olīveļļā liek sagrieztus ķiplokus, franču maizi salauž 4 gabalos un ar mīksto daļu liek pannā. Kad apcepas, pasniedz ar karstu zupu.
  • Zupu ielej bļodā, pa virsu liek fetas sieru.

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pavisam vienkārša recepte gardām maizītēm, kas būs pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem to krāsas dēļ. Un tie, kuriem bietes negaršo, nesatraucieties, jo bietes receptē galvenokārt pilda krāsošanas funkciju un to garša maizītēs teju nav jūtama.

Lasi vēl