Īsta ņamma: baklažānu rullīši biezpiena “mētelītī”

0 Komentāru
Īsta ņamma: baklažānu rullīši biezpiena “mētelītī”
Foto: Håvar og Solveig, Flickr

Sastāvdaļas

  • 2 vidēji lieluma baklažāni
  • 1 maza buntīte kinzas
  • 1 liela ķiploka daiviņa
  • 40 g valriekstu (lobīti)
  • Pusotra paciņa biezpiena
  • 100 g majonēzes
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

  • Baklažānu sagriež garenās loksnēs, apber ar sāli un ļauj notecināties.
  • Sagatavo biezpiena masu ar valriekstiem, zaļumiem, garšaugiem.
  • Cep uzkarsētā pannā baklažānu loksnes. Kad gatavas – nosusina papīra dvieļos lieko eļļu un tin ar biezpiena masu.
0 Komentāru