Babiņas biezpiena plācenīši jeb sirnīki

2 komentāri
Babiņas biezpiena plācenīši jeb sirnīki
Foto: LETA

Sastāvdaļas

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
  • 400-500 g mājas biezpiena
  • 2-3 olas
  • 200-300 g miltu
  • Nedaudz vanilīna cukura
  • Šķipsniņa sāls
  • 2 tējkarotes cukura
  • 300 g ogu
  • 1 glāze vaniļas – mango dzeramā jogurta
  • Cukurs
  • Piparmētru lapiņa

Pagatavošana

  • Biezpienu samīca ar olām, cukuru un vaniļas cukuru.
  • Masai klāt ber miltus (pa saujai, lai nepārbērtu). Kārtīgi izmīca viendabīgā masā.
  • Ņem pa pikucim, veido plācenīti, cep pannā gaiši brūnganus.
  • Kamēr plācenīši cepas, ogas ar cukuru un jogurtu sablenderē.
  • Liek šķīvī, ēd ar ogu mērci, dekorē ar piparmētru lapiņu un cukuru.

TOP komentāri

  • Ritvars
    +1 +1 0

    Ritvars

    waw si receptr ir loti garsiga un paldies kad ielikat to jo tagad man tadas taisis katru nedelu <3 (<3 nozime sirsnina). -Ritvsrs 11 gadi

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl