Ātrā tomātu krēmzupa – ātri un gardi

Komentāri
Ātrā tomātu krēmzupa – ātri un gardi
Ranjatm/Pixabay

Sastāvdaļas

  • 1 bundžiņa (400 g) tomātu (sagriezti gabaliņos) savā mērcē
  • 200 ml saldā krējuma
  • 1 sīpols
  • 3 ķiploka daiviņas
  • Svaigs baziliks
  • Sāls
  • Pipari
  • Olīveļļa
  • Siers (Krievijas)

Pagatavošana

  • Smalki sagriež sīpolu un ķiplokus un uz pannas sakarsētā olīveļļā apcep. Kamēr cepas sīpols ar ķiplokiem, sarīvē sieru ar smalko rīvi.
  • Tad pievieno tomātus gabaliņus, garšvielas pie apceptajiem sīpoliem un ķiplokiem un visu pasautē 5-10 min.
  • Kamēr sautējas, sagriež dažas svaigas bazilikas lapiņas.
  • Tad ņem pannu nost no uguns, pievieno saldo krējumu un sagrieztās bazilika lapiņas.
  • Saldo krējumu pievieno tik daudz, cik biezu vēlas zupu. To visu sablenderē un pasniedz zupas šķīvos ar pārkaisītu sieru.

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pavisam vienkārša recepte gardām maizītēm, kas būs pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem to krāsas dēļ. Un tie, kuriem bietes negaršo, nesatraucieties, jo bietes receptē galvenokārt pilda krāsošanas funkciju un to garša maizītēs teju nav jūtama.

Lasi vēl