Ansītis jeb lasis saldajā krējumā ar piedevām

Pievienot komentāru
Ansītis jeb lasis saldajā krējumā ar piedevām
Ján Sokoly, Flickr

Sastāvdaļas

  • 1 kg laša
  • 0,5 l saldā krējuma
  • 2 buntītes zaļumu (dilles, pētersīļi, zariņš rozmarīna)
  • galviņa ķiploka
  • 1 citrons
  • olīveļļa-cepšanai
  • sāls
  • pipari
  • 1 kg kartupeļu
  • 8 gurķi
  • 100 g cietā siera

Pagatavošana

  • Lasi apstrādā ar garšvielām, apcep eļļā, apcepto lasi pārlej ar saldo krējumu
  • Karstā eļļā virs pannas sarīvē kartupeļus nelielu pankūciņu formā, pievieno ķiploku un sāli, apcep no abām pusē.
  • Pagatavo gurķi ar sāli un zaļumiem.