Komentāri

Tuvojoties aukstajam laikam, vēlamies vairāk ēst siltus gaļas ēdienus, un Linda gardo ēdienu cienītajiem piedāvā pagatavot cūkgaļas fileju, kas būs marinēta dzērveņu un ābolu sidrā.

Lai pagatavotu filejas mērci ir nepieciešamas šādas sastāvdaļas: cūkgaļa, 50 grami sviesta, 3 saldie sīpoli, rozmarīna zariņi, 1 glāze sarkanvīna, sāls, medus.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Marinādes pagatavošana: 150 grami dzērveņu, brūnais cukurs, 150 mililitri ābola sidra, 3 daiviņas ķiploka, rozmarīns. Pēc tam fileja ir jāiemarinē un jāatstāj 1–2 stundas ledusskapī. Visu pagatavošanas procesu skaties videosižetā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā! 1

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl