Gatavo 3: Linda gatavo cūkgaļas fileju dzērveņu un ābolu sidra marinādē

0 Komentāru
Gatavo 3: Linda gatavo cūkgaļas fileju dzērveņu un ābolu sidra marinādē

Tuvojoties aukstajam laikam, vēlamies vairāk ēst siltus gaļas ēdienus, un Linda gardo ēdienu cienītajiem piedāvā pagatavot cūkgaļas fileju, kas būs marinēta dzērveņu un ābolu sidrā.

Lai pagatavotu filejas mērci ir nepieciešamas šādas sastāvdaļas: cūkgaļa, 50 grami sviesta, 3 saldie sīpoli, rozmarīna zariņi, 1 glāze sarkanvīna, sāls, medus.

Marinādes pagatavošana: 150 grami dzērveņu, brūnais cukurs, 150 mililitri ābola sidra, 3 daiviņas ķiploka, rozmarīns. Pēc tam fileja ir jāiemarinē un jāatstāj 1–2 stundas ledusskapī. Visu pagatavošanas procesu skaties videosižetā!

0 Komentāru