VIKTORĪNA ”KO TU ZINI PAR LATVIJU?” 1. KĀRTA

10 komentāri
VIKTORĪNA ”KO TU ZINI PAR LATVIJU?”  1. KĀRTA

Kā jau ierasts, februārī TV3 kanālā atgriežas izglītojoši izklaidējošais raidījums ”Es mīlu tevi, Latvija!” Kamēr televīzijas ekrānos atjautībā un prāta veiklībā sacenšas Valtera un Janas komandas, portāls Skaties.lv jums, dārgie skatītāji un lasītāji, piedāvā pārbaudīt savas zināšanas ikgadējā viktorīnā ”Ko tu zini par Latviju?”.

Nekas nav mainījies – arī šogad viktorīnas dalībniekiem ir iespēja piedalīties balvu izlozē. Atbildot uz 10 vienkāršiem un ne tik vienkāršiem jautājumiem par Latviju, iespējams, tieši jūs tiksiet pie gardumu maisa no mūsu partnera ”Laima”!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Apsveicam viktorīnas 1. kārtas uzvarētāju! Gardo balvu no “Laima” saņem Dita V. Ar tevi sazināsies Skaties.lv pārstāvji.

Šīs nedēļas viktorīna ir noslēgusies, taču uztraukumam nav pamata - nākamā kārta, kurā atkal būs iespējams laimēt balvas, sāksies jau pavisam drīz. Vēlam veiksmi!

Visiem zināms, ka Ventas rumba ir platākais ūdenskritums Eiropā, zināms arī tas, ka pavasaros tur vērojams iespaidīgs skats - savā nārsta ceļā ūdenskritumu cenšas šķērsot zivis. Kā sauc šīs zivis?

TOP komentāri

  • annija gobina
  • līva
    +2 +2 0

    līva

    forši vai ne??? man viss sanāca 10 no 10 es zinu ja jūs neticat tad neticat man tas piemēram bija ļoti viegli jo es visu zinu par Latviju es Latvijā dzimu uzaugu mācos (u.t.t) lai veicas pārējiem un apsveicu tos kuri ir dabūjuši 10 no 10 punktus Anniju Gobiņu , Anci Brūveri un Ievu malacīši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • aira

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl