59 komentāri
EKSKLUZĪVI: apprecējies ”Patiesības spoguļa” slavenākais pāris Laura un Mārtiņš
Skaties.lv

2. septembrī Rīgas pilsētas Austrumu dzimtsarakstu nodaļā apprecējies viens no šova ”Patiesības spogulis” spilgtākajiem pārīšiem – Laura Amola un Mārtiņš Bankevics no Dzērumiem. Skaties.lv piedāvā ekskluzīvu reportāžu no kāzām.

Lai padarītu īpašo dienu vēl neaizmirstamāku, Laura un Mārtiņš lēma par labu dubultkāzām – kopā ar viņiem Austrumu dzimtsarakstu nodaļā tajā pašā dienā precējās arī Lauras mammīte ar savu izredzēto.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Lai arī pirms ceremonijas Laura atzinās Skaties.lv, ka jūtas dikti satraukta, uztraukumam nebija pamata. ”Patiesības spoguļa” zvaigzne savā lielajā dienā izskatījās īpaši apburoši – Laura bija izvēlējusies baltu kleitu ar violetu jostu, kas burvīgi saskanēja ar viņas matu toni un Mārtiņa kreklu.

Pēc kāzām Laura izvēlējās pāriet Mārtiņa vārdā, kļūstot par Lauru Bankevicu.

Mārtiņu un Lauru Latvija iepazina gada sākumā, kad abi startēja šovā ”Patiesības spogulis”, neslēpjot, ka haoss valda ne tikai viņu virtuvē, bet arī attiecībās. Ar TV projekta palīdzību abiem izdevās attiecības sakārtot – šovs noslēdzās ar bildinājumu.

”PATIESĪBAS SPOGUĻA” SKANDALOZO SĒRIJU UN BILDINĀJUMU SKATIES TE!

Pavasarī abi devās uz Nīderlandi, lai sapelnītu naudiņu kāzām taču piedzīvoja vilšanos un atgriezās mājās, kur laimīgi tika pie labām darba vietām.

Lai arī šovasar abi uz brīdi pašķīrās, atšķirtības dienas Lauras un Mārtiņa mīlai nāca tikai par labu – abi saprata, ka nevar viens bez otra un steidza pieteikt kāzu datumu.

Skaties.lv sirsnīgi sveic skaisto pāri un novēl ilgu un laimīgu laulību mūžīgā mīlestībā!

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl