Komentāri

TV šova Pirmoreiz ārzemēs dalībnieki ir nonākuši sava ceļojuma finiša taisnē un nolēmuši nogaršot zviedru nacionālo ēdienu – pūdētu siļķi.

Četrotne – Ilona, Tatjana, Renārs un Reinis – viesnīcas numuriņā nolēma pagatavot vakariņas. Vārītus kartupeļus, gurķus ar tomātiem un nogaršot zviedru nacionālo ēdienu – pūdētu siļķi, kas pirms tam bija iegādāta lielveikalā.

Kartupeļi vārījās, tomāti un gurķi sagriezti – viss jau būtībā gatavs – tik vien, kā jāatver siļķes bundža. Renārs uzņēmās šo pienākumu. Tiklīdz viņš pārdūra konservu bundžas vāku, viesnīcas numuriņā izplatījās neizturama smaka – kaut kas pa vidu starp kanalizācijas un sauso ateju smirdoņu, nedaudz pūdētu olu un mazliet kaķa urīna smakas.

Izrādījās, ka, garšojot šo ēdienu, ir jāievēro viens zelta likums – nekādā gadījumā konservus nedrīkst atvērt telpās, ko šova dalībnieki nezinot ignorēja.

Noslēdzošo šīs sērijas raidījumu skaties šodien, 27. novembrī, plkst 18.00 TV3!

ASOCIĀCIJU TESTS! Mēs uzminēsim, kā Tu pavadīji vasaru!

ASOCIĀCIJU TESTS! Mēs uzminēsim, kā Tu pavadīji vasaru!

Vasaru pārsvarā pavadīji siltās zeķēs, vērojot lietus lāses aiz loga, vai arī gluži pretēji – aktīvi sportojot brīvā dabā, pa vidu daudziem koncertiem un festivāliem? Godīgi aizpildi šo testu un skaties – vai mēs spēsim uzminēt, kāda patiesībā bija Tava vasara!

Renārs Zeltiņš pirmo reizi Stokholmā

Renārs Zeltiņš pirmo reizi Stokholmā 2

Klāt ”Zelta kruīza: Rīga-Stokholma” nākamā epizode, kurā ”Tallink” kuģa ”Romantika” jaunais kruīza vadītājs Renārs Zeltiņš nonāk Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā. Šī ir pirmā Zeltiņa viesošanās gan Stokholmā, gan Zviedrijā vispār. Viss ir nevainojami – laiciņš saulains, pilsēta skaista, ko redzēt daudz. Stokholmā laiks paiet tik ātri, ka drīz vien jāsteidzas atpakaļ uz kuģi.

Lasi vēl