Aina Poiša: Jaunajā TV šovā ļoti svarīgas būs mammas attiecības ar bērnu!

3 komentāri
Aina Poiša: Jaunajā TV šovā ļoti svarīgas būs mammas attiecības ar bērnu!
Foto: Alise Šulca/F64

Jau vakar ziņojām, ka TV ekrānā atgriezīsies Latvijā pazīstamā ģimenes psihoterapeite un kādreiz ļoti populārā sarunu šova Aina vadītāja, tikai šoreiz viņa būs citā ampluā – Aina Poiša vadīs šovu Mana mamma gatavo labāk nekā tavējā. Portāls Skaties.lv sazinājās ar viņu, lai noskaidrotu, kādas pašai sajūtas, atgriežoties televīzijā.

Jau septembrī viņai gaidāma lielā atgriešanās televīzijā, un uz jautājumu, vai jūtas satraukta, viņa atbild apstiprinoši: “Bez šaubām! Jo tas vienmēr ir tā kā pirmo reizi, īpaši tagad, kad formāts raidījumam ir pavisam cits, kā tas bija toreiz, pirms desmit gadiem. Ak, kungs, tiešām tik daudz laika pagājis!?” pārsteigta ir Aina, kura kanālā TV3 savam sarunu šovam aizvadīja trīs sezonas.

Šis solis nebija pašas iniciatīvas, bet gan piedāvājuma mudināts: “Pamudina parasti piedāvājumi, un šis bija tas gadījums – kā jau parasti, straujš un negaidīts, bet man patīk, ka darbi paši atnāk pie manis,” smej Poiša, kura, neskatoties uz satraukumu, atzīst, ka ir gatava atkal stāties kameras priekšā.

Foto: Aina Poiša 2005. gadā vēl kā sarunu šova vadītāja

Taču kopš pēdējās reizes ir pagājuši desmit gadu, tāpēc jautājām, vai viņa ko darīs citādāk: “Neapšaubāmi! Jo arī skatītājiem ir interesanti pamanīt pārmaiņas. Iekāpt citā vietā un sākt ar citu profesionālu identitāti, ja tā var izteikties! Šeit būs jāpiedomā lomu atbilstoši formātam, nevis kā toreiz, kad katrs raidījums bija mēģināšana cilvēkiem tikt klāt. Šeit ir skaidrs azarts un attiecības ar bērnu un mammu. Būs interesanti!”

Pati sevi neuzskata par baigo kulināri, taču cenšas arī virtuvē neieslīgt rutīnā, bet gan šad un tad pamainīt ēdienkarti, kā arī “ēst gudrāk, skaistāk, baudīgāk!”

Ainas novēlējums jaunajiem šova dalībniekiem – nebaidīties no azarta un degsmes, kas tieši šim šovam visvairāk piestāvēs. “Kā arī katru ēdienu nepasniegt formāli, bet kā savu, izdomāt kaut ko interesantu. Galvenais, lai pēc pagatavošanas arī skatītājiem to pašu kādreiz gribētos nomēģināt savās mājās.”