Komentāri
TU VĒL VARI PASPĒT! Šodien noslēdzas balsošana par “Ekrāna mīluli” – gada “spridzīgāko” apbalvojumu šovbiznesā!
Foto: Toms Norde, TV3 publicitātes foto/Skaties.lv

Vēl tikai vienu dienu, līdz 13. februārim, tev ir tā lieliskā iespēja atdot savu balsi par tiem, kuri tev 2016. gadā likuši smieties, raudāt. Par tiem, kuri sagādājuši dažādus jaukus un pārdzīvojumu pilnus brīžus skatītāju iemīlētajos telekanālos LNT, TV3 un TV6. Šodien noslēdzas balsošana par “Ekrāna mīluli 2016”!

Mums vajag tavu, uzticīgā skatītāja, viedokli!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Kā tev šķiet – kurš ir devis lielāko ieguldījumu šovbiznesa attīstībā? Lauris Reiniks, neskaitāmu lielisku pašmāju šovu vadītājs un arī dalībnieks vai tomēr Jānis Šipkēvics – mūžīgā vērtība ”Izklausies redzēts” žūrijā?

Varbūt tevi visvairāk sajūsminājuši “Gada plikumi” vai “Gada cepiens”? Iespējams, šovus un seriālus ir vērts skatīties vien emociju dēļ? Nobalso arī par “Gada sāpes un asaras”.

Dāmas, jums jāizvēlas, kurš ir “Gada skaistulis”. Kungi – jūs savu balsi varat atdot par kādu no burvīgajām pašmāju zvaigznēm kategorijā “Gada skaistule”!

Protams, neaizmirsti arī par nopietni nenopietnajām kategorijām “Gada aste” un “Gada mute”!

Mūžīgā cīņa starp “Viņas melo labāk” un “UgunsGrēku” noslēgsies jau šodien – kurš ir skatītāju mīļākais seriāls, bet kurš šovs bijis gaidītākais televīzijas ekrānos?

BALSO ŠEIT!

Foto: aizvadītā gada košākie momenti televīzijā

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl