6 komentāri
FOTO: visi Rīgas atlases dalībnieki, 3. daļa
Foto: Nauris Vasiļevskis/Skaties.lv

Sestdien pusdienlaikā pie Spīķeru koncertzāles bija sapulcējušies, šķiet, visi, kuriem dzīvē bijis kaut mazākā saistība ar solodziedāšanu. Vairāki simti vēlējās atrādīt savu talantu, un tam ir pavisam vienkāršs izskaidrojums – noslēdzās atlase rudenī gaidāmajam TV3 šovam “X Faktors”. Piedāvājam ieskatu, kādi dalībnieki tad izmēģināja savus spēkus.

Atlase kopumā norisinājās sešās Latvijas pilsētās – Liepājā, Valmierā, Jelgavā, Rēzeknē, Daugavpilī un Rīgā, un tieši galvaspilsētā uz noklausīšanos bija ieradušies visvairāk dziedoņu. Viņus vērtēja vairāki galdiņi, pie kuriem sēdēja īpaši šim pasākumam uzaicināta žūrija.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Tās sastāvā bija ”X Faktora” veidotāji un producenti Guntars Gulbiņš un Ilze Ūdre, tā vadītājs Markus Riva un muzikālā producente Maija Sējāne, kā arī mūziķis un komponists Džulians, lokāli ražotā TV satura projektu vadītāja Elīna Jēkabsone un žurnāliste un mūziķe Agnese Šīrante.

ATSKATS UZ “X FAKTORA” ATLASI RĪGĀ

VISI RĪGAS DALĪBNIEKI, 1. DAĻA

VISI RĪGAS DALĪBNIEKI, 2. DAĻA

Foto: “X Faktora” atlase Rīgā, 3. daļa

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl