Visu mīlētāju dienas kulminācija ir klāt – Bez Tabu eksperiments Pirmais skūpsts!

16 komentāri
Visu mīlētāju dienas kulminācija ir klāt – Bez Tabu eksperiments Pirmais skūpsts!
Foto: F64

Šo interesanto eksperimentu Pirmais skūpsts organizē Bez Tabu. Tajā tika aicināti pieteikties drosmīgas dāmas un kungi, lai veiktu, iespējams, vienu no romantiskākajiem eksperimentiem! Vai iespējams, ka pēc skūpsta ar svešinieku var dzimt mīlestība? To mēs noskaidrosim jau šovakar, 14. februārī, Valentīna dienā, kanālā TV3 plkst. 20.00.

Šā skūpsta laikā abiem dalībniekiem ar skūpsta palīdzību būs jāmēģina vienam otru iepazīt un saprast, vai viņi ar šo cilvēku vēlas tikties vēlreiz! Tas ir eksperiments, kas palīdzēs novērtēt skūpsta lomu attiecībās, un pārbaudīs, vai no viena skūpsta var uzplaukt patiesas jūtas!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Foto

TOP komentāri

  • Janita Goldberga
    +2 +2 0

    Janita Goldberga

    Es domaju Ka varetu satikties pirmais pāris stomotologijas administratore Un autossportisists. Vińi pēc skūpsta likās vissdzirkstošākie ;)
  • nepatika
    +1 +1 0

    nepatika

    Vīrietim , kuram 60, steidzīgi jāiet pie seksologa! Tā lūrēšana skūpsta laikā bija brrr!
  • ROBERTS VILLA

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl