Vistas fileja kukurūzas pārslās ar rukolas salātiem

Komentāri
Vistas fileja kukurūzas pārslās ar rukolas salātiem
Foto: Wow_Pho/Pixabay.com

Sastāvdaļas

  • Vistai
  • 4 gab. vistas filejas
  • 300 g kukurūzas pārslas bez cukura
  • 2 olas
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Salātiem
  • Rukola
  • Cherry tomāti
  • Fetas siers
  • Citrons

Pagatavošana

  • Sagriež vistas fileju gabaliņos, apkaisa ar pipariem, sāli un apvārta sakultā olā, pēc tam – sadrupinātās kukurūzas pārslās.
  • Vistas gabaliņus liek cepties uz pannas un apcep līdz tie ir zeltaini brūni.
  • Rukolas salātus nomazgā un ieliek bļodā, pēc tam izspiež citrona sulu un vienmērīgi samaisa.
  • Solis 4: Sagriež tomātus uz pusēm. Fetas sieru sagriež nelielos gabaliņos un to visu sajauc ar rukolas salātiem.
Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl