Slinkā Pavlova kūka

Komentāri
Slinkā Pavlova kūka

Sastāvdaļas

  • 2-4 gatavas bezē plāksnes
  • 1,5 kg dažādu svaigu ogu
  • Ievārījuma želejcukurs
  • Vaniļas cukurs
  • Malts kanēlis
  • 2 paciņas maskarpone
  • 0,5 l saldā krējuma

Pagatavošana

  • Sakuļ saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru, pirms tas gatavs, pievieno maskarpones sieru.
  • Nomazgā un nosusina ogas.
  • Vienu pēc otras ar sakulto masu pārklāj bezē plāksnes un papildina ar ogām, pārber kanēli, plāksnes liek vienu uz otras un virsmu bagātīgi dekorē ar krēmu un ogām.
Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl