Komentāri
Sildoša un sātīga vistas filejas zupa – gardums aukstajiem vakariem
Foto: Ron Dollete, Flickr.com

Sastāvdaļas:

  • Rīsi
  • Sviests
  • Vistas fileja
  • Puravs
  • Ķīnas saldskābā mērce
  • Buljons
  • Salds krējums

Pagatavošana:

  • Ber podiņā ar verdošu ūdeni rīsus, uz pannas sviestā apcep vistas fileju, puravu pievieno Ķīnas saldskābo mērci un pasautē.
  • Pannas saturu pievieno rīsiem un ļauj vārīties, vēl mazliet pievieno buljona, lai uzlabotu zupas garšu.
  • Kad rīsi mīksti un jau labi smaržo, pievieno saldo krējumu un ļauj uzvārīties.
  • Ja vēl uzkaisa svaigas dillītes, tad jau sanāk gauži labs.
Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl