Sēņu krēmzupa ar lazdu riekstiem

Komentāri
Sēņu krēmzupa ar lazdu riekstiem
Foto: Pixabay.com

Sastāvdaļas

  • Sēnes (gailenes vai baravikas)
  • 1 pac. sviesta
  • 200 ml saldā krējuma (10%)
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 100 g caurauguša žāvēta gaļas gabala
  • dilles
  • 2 sīpoli (sarkanie)
  • 200 g lazdu riekstu
  • 2 ēd.k. skābā krējuma (15%)
  • 1 iepak. kausētā siera

Pagatavošana

  • Uz pannas izkausē sviestu, sacep sēnes, sacep žāvēto gaļu ar kopā ar sīpoliem un ķiplokiem
  • Kad viss sacepies – sablenderē, piejauc klāt kausēto sieru un krējumus.
Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl