Palutini sevi ar vistas fileju lečo mērcē

Komentāri
Palutini sevi ar vistas fileju lečo mērcē
Foto: Alpha, Flickr.com

Sastāvdaļas:

  • Vistas fileja
  • Sviests
  • Paprika
  • Burkāns
  • Ķiploks
  • Šampinjoni
  • Ķīnas saldskābā mērce
  • Pipari
  • Sāls
  • Cukurs
  • Rīsi

Pagatavošana:

  • Vistas fileja tiek sagriezta gabaliņos, liekam karstā, ieeļļotā pannā, šampinjonus sagriež un pievieno filejai, tāpat papriku un puravu, ļauj cepties.
  • Podiņā ar verdošu ūdeni ber rīsus, pievieno pēc garšas sāli un vāra līdz mīksti.
  • Fileja un dārzeņi gatavi, pievieno Ķīnas saldskābo mērci.
  • Rīsi gatavi, liek galdā.
Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl