Komentāri
Miežu putraimu putra ar speķi un kūpinātu cūkas krūtiņu

Sastāvdaļas

  • miežu putraimi
  • ūdens
  • piens
  • sāls
  • sīpols
  • speķītis
  • krūtiņa
  • saules puķu sēklas.

Pagatavošana

  • Uzvāra ūdeni, ieber noskalotus putraimus, sagriež sīpolus un gaļu un apcep
  • Pievieno pienu putrai, uzvāra un noliek uzbriest
  • Apcep saules puķu sēklas, samaisa ar gaļu. Uz šķīvja uzliek uzbriedušo putru un pa vidu tai ieliek gaļu un apceptās sēkliņas.
Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl