Kā pagatavot cepelīnus – noslēpums atklāts

1 komentārs
Kā pagatavot cepelīnus – noslēpums atklāts
Foto: PROAlper Çuğun, Flickr.com

Sastāvdaļas

  • 800 g kartupeļu
  • 300 g maltās gaļas
  • 20 g miltu
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

  • Nomizo kartupeļus, sarīvē un izspiež caur marli
  • Nosusināto masu liek bļodā, pieliek miltus, olu, sāli un kārtīgi samaisa
  • Sagatavo malto gaļu
  • Liek vārīties ūdeni
  • No kartupeļu masas izveido plācenīti un pilda ar malto gaļu, izveido bumbiņu.

TOP komentāri

  • K
    0 0 0

    K

    ..izveido bumbiņu un... ? Skatās uz bumbiņu? Varbūt tomēr pēc izveidošanas to bumbiņu dabū gatavu - vāra vai cep????

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

TOP produkti, ko iesaka eksperti matu kopšanai augustā!

TOP produkti, ko iesaka eksperti matu kopšanai augustā!

Vasara šogad Latvijā nav bijusi tā svelmainākā, taču tas nenozīmē, ka Taviem matiem nav nepieciešama īpaša – vasaras sezonas – kopšana. Galvasrota jāpasargā gan no ultravioletā starojuma, gan vēja ietekmes. Aplūko ekspertu ieteikumus – kādus produktus labāk izmantot, lai sasniegtu vislabāko rezultātu!

Lasi vēl