Komentāri
Ja vēders kurkst un laika maz – fiksie kartupeļi glābs situāciju!
Foto: Pixabay.com

Sastāvdaļas

  • 8 vidēja lieluma kartupeļi
  • 50 g zilā siera
  • 50 g cietā siera
  • 100 g mazsālītā laša šķēles
  • 100 ml skābā krējuma
  • Sauja melno olīvu
  • Rapšu eļļa

Pagatavošana

  • Sarīvē cieto sieru, nomizo kartupeļus.
  • Liek sildīties pannu ar eļļu, sarīvē pusi kartupeļu, liek uz pannas, vienmērīgi izlīdzina, pārber ar sarīvēto sieru, sadrupina zilo sieru.
  • Sarīvē otru pusi kartupeļu, liek uz pannas virs siera, vienmērīgi izlīdzinot.
  • Būs ātrāk gatavs, ja pannai uzliek vāku; kamēr cepas, laiks sarunām.
  • Kad pankūkas viena puse apcepusies, apgriež uz otru pusi.
  • Kad pankūka gatava, to sagriež 4 daļās, pasniedz, uz pankūkas liekot laša šķēles, rotā ar olīvām un krējumu.
Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl