Burkānu “cupcake” ar svaigā siera krēmu un ķiršiem

2 komentāri
Burkānu “cupcake” ar svaigā siera krēmu un ķiršiem
Foto: Pixabay.com

Sastāvdaļas

  • 200 g burkānu
  • 120 g brūnā cukura
  • 1 ola
  • 200 g sviesta
  • 200 g baltā cukura
  • 200g svaigā siera
  • 150 g miltu
  • Pustējk. cepamā pulvera
  • 200 g skābo ķiršu
  • Sāls

TOP komentāri

  • Maira Magreca-Es no Jūrmalas!!!
  • Maira Magreca-Es no Jūrmalas!!!
    0 0 0

    Maira Magreca-Es no Jūrmalas!!!

    Hei!," kasjaunieši"! Un kur tad pašu recepti pa Ziemssvētkiem pazaudējāt???
    Te jau tikai sastāvdaļas!

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl