6 komentāri

Sandis Raumanis un Ieva Draveniece no Murjāņiem šovā Lauku sēta startē kā visai īpatnējs tandēms – viņi esot “pāris uz pusslodzi”. Abi atklāj, kas slēpjas zem šā apzīmējuma.

Lai arī pāris kopā esot jau apmēram divus gadus, viss nav tik vienkārši.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

“Mēs īsti neskaitāmies kopā,” skaidro Ieva.

“Mums tā uz pusslodzīti, tās brīvās attiecības,” stāstu papildina Sandis. Ieva gan iebilst – tās neesot īsti brīvās attiecības, jo neviens no viņiem “neejot ar citiem”.

FOTO


Viss esot vienkārši – viņi viens otru neapgrūtina ar kopdzīvi, taču tajā pat laikā arī ”nelaiž pa kreisi”. Ieva neuzdodot Sandim tādus jautājumus kā “kad būsi mājās?”, “kāpēc?”, “cik ilgi dzersi?” un “kur vazājies?”.

Tiesa, kā vērtē šova vadītājs Jānis Rāzna, pieņemot abus dalībai šovā, viņi izskatoties tik saderīgi kā ”ķirsis ar kauliņu”.

VIDEO

TOP komentāri

  • Kristers
    +2 +2 0

    Kristers

    Tas bija tas, kurš katrā vietā mēģināja iespraust kādu teikumu par savu armijas pieredzi?
  • Lola
    +1 +1 0

    Lola

    Un kam tad tie bērniņi bija? Sanāk, ka vienam ir ''īsts'' pārinieks, ar ko tie bērni, bet šovā iet ar mīļāko? Neko nesapratu no viņiem.
  • Jamaica

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl