2 komentāri
VIKTORĪNA ”KO TU ZINI PAR LATVIJU?” 7. KĀRTA

Šova ”Es mīlu tevi, Latvija!” laikā Skaties.lv piedāvā arī tev pārbaudīt savas zināšanas un piedalīties viktorīnā ”Ko tu zini par Latviju?”. Konkursa septītā kārta gan ir noslēgusies, taču viktorīnu vari aizpildīt tāpat. Atceries, jau pēc īsa brīža sāksies spēles nākamā kārta, kurā atkal būs iespēja laimēt balvas.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Apsveicam viktorīnas 7. kārtas uzvarētāju! Noderīgo balvu no ”Elvi” saņem Gunta S. Ar tevi sazināsies Skaties.lv pārstāvji.

Šīs nedēļas viktorīna ir noslēgusies, taču uztraukumam nav pamata - nākamā kārta, kurā atkal būs iespējams laimēt balvas, sāksies jau pavisam drīz. Vēlam veiksmi!

Kura muzikālā apvienība izpilda seriāla “Šķiršanās formula” tituldziesmu?

TOP komentāri

  • Roze Zaķe
    +1 +1 0

    Roze Zaķe

    es skatos ''Es mīlu tevi Latvija'' katru svētdienu un vēl arī atkartojumus šim lieliskajam sovam.Es domaju ka šis šovs ir labs ar to ka daudzi cilvēki to skatoties (tai skaitā es) var loti daudz ko mācīties un uzzināt par savu dzimteni un ja kļūds kādā uzdevumā tad var no tām ķļūdām mācīties. Es dievinu šo sovu un ar ;lielāko preiku to skatos.
  • Baiba

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl