Komentāri

Teicami nodejota deja kopā ar Lauri Reiniku, žūrijas uzslavas un skatītāju atbalsts gan klātienē, gan attālināti un rezultātā – 2. vieta Lietuvas TV3 deju šovā Kadagys. Šis bija deju šova 2. raidījums, bet deju ansamblim Daiļrade jau ir izdevies patīkami pārsteigt Lietuvu!

Lietuvas šova žūrija, tāpat kā pirmajā šova raidījumā, bija ļoti labvēlīgi noskaņota pret Daiļradi. Enerģija, atomreaktors, svētki  – tā lietuviešu žūrija apzīmēja Daiļrades deju. Šova žūrijas pārstāvis, horeogrāfs Alfrēds Kondratavičs daļēji pa jokam, daļēji nopietni norādīja, ka viņš ir pārsteigts – lai arī latvieši ir vairāk uz ziemeļiem, tomēr enerģija, kas nāk no Daiļrades, liek domāt, ka Latvijā saule spīd vairāk!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Arī žūrijas pārstāve Jūrate Sodīte atzina, ka viņai tik ļoti patikusi Daiļrades deja, ka tās laikā zem galda pati teju izdejojusi katru soli līdz ar Daiļrades dejotājiem.

Foto

Jāteic, ka Daiļrade saņēma vienas no pozitīvākajām žūrijas atsauksmēm, kas atspoguļojās arī žūrijas vērtējumā – 28 no 30 punktiem.

Šoreiz arī interneta balsojumā Daiļrade saņēma daudz vairāk balsu nekā citi lietuviešu deju ansambļi, proti, 2664 balsis! 

Vairāk par Daiļrades panākumiem Lietuvas TV3 šovā lasi rīt Skaties.lv. Tikmēr piedāvājam tev vēlreiz noskatīties Daiļrades deju šova Kadagys 2. raidījumā!

Video

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl