19 komentāri
”UgunsGrēka” varoņi tik skaisti kā nekad! Beidzot gatavs seriāla visu laiku greznākais FOTO
Toms Norde

”UgunsGrēka” fināla sezonas priekšvakarā visa lieliskā aktieru buķete pulcējās viesnīcā ”Grand Palace Hotel”, lai pozētu īpašam foto, kas paliks par atmiņu no nu jau par ekrāna leģendu dēvējamā seriāla noslēdzošo sezonu. Beidzot foto gatavs, un Skaties.lv piedāvā iespēju to aplūkot.

Lielais atmiņu foto ir grezns un izsmalcināts – kā jau lielā fināla sezonai pienākas. Lai viss izskatītos nevainojami, aktieri pirms tam vairākas stundas ļāvās grima meistaru, stilistu un frizieru profesionālajām rokām. Daži pat spožākā tēla meklējumos nomainīja vairākus tērpus un rotu komplektus.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Lūk, gala rezultāts!

Toms Norde

Ieskaties arī aizkulisēs!

Grimēšanas un frizēšanās stundas mākslinieki izmantoja arī, lai jautri pačalotu savā starpā, kavētos atmiņās par 16 sezonu laikā padarīto un sniegtu īpašas intervijas Skaties.lv, kuras jau pavisam drīz būs baudāmas portālā.

Piedāvājam arī īpašu iespēju ielūkoties bilžu tapšanas aizkulisēs, kur netrūka smieklu, sirsnības un jautras jokošanās.

Foto no grimētavas

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl