3 komentāri
“UGUNSGRĒKA” APTAUJA: vai Evu ieliks cietumā?
Foto: ekrānuzņēmums

Nedēļas sākumā “UgunsGrēka” fani kanālā TV3 bija liecinieki vēl viena slepkavībai, tikai šoreiz tā nenotika Pētersonu viesnīcā. Āboliņu ģimenes vadītajā “Mare SPA” norisinājās ļoti interesanti notikuma visas sērijas garumā, bet par pašu galveno vēlamies jums, dārgie skatītāji, lūgt izteikt savu viedokli.

Ievas Pļavnieces atveidotajai Evai jau sen bija zobs uz Valmieras Drāmas teātra aktiera Mārtiņa Liepas atveidoto Jāni, jo tieši pie viņa potenciāli glabājās informācija par dāmas melno pagātni. Viņa bija gatava uz visu, lai novāktu savu attālo radinieku no ceļa. Un vēl pat nedaudz vairāk…

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Eva ievilināja savu ienaidnieku lamatās, precīzāk, gultā, un beigās viņu… nošāva. Pēc tam tika meklēta Gata palīdzība, kas gandrīz izdevās. Bet vai arī šoreiz viss tiks veiksmīgi noklusināts?

Vai Eva nonāks cietumā? Saistītais raksts

Rezultāti:
14%

Protams, Putniņš izcili dara savu darbu!

58%

Nē, Āboliņi ir pārāk slīpēti, tiks iegāzts kāds cits

27%

Pagaidām vēl grūti spriest. Jāskatās, kā risināsies tālākie notikumi

Foto: Eva nogalina Jāni

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl