Saviesīgā pasākumā Markus Riva atklāj vegāno našķu receptes

Pievienot komentāru
Saviesīgā pasākumā Markus Riva atklāj vegāno našķu receptes
PUBLICITĀTES FOTO

Sabiedrībā zināmas personas ne tikai apmeklē apģērbu un rotaslietu zīmolu kolekciju prezentācijas, veikalu atvēršanas, bet labprāt iepazīst arī jaunas tehnikas, kulinārijas nianses. Dažādu jomu profesionāli nodemonstrē savu veiklību kulinārijā.

Daudzfunkcionālajās ”B-studio” telpās viesojās slavenības un viedokļu līderi, lai redzētu radošo projektu realizāciju. Piedalīties tika aicināti sabiedrībā atpazīstami viedokļu līderi, kuriem virtuve – ir sirds lieta, un kuriem ir kulinārie noslēpumi, ar ko dalīties.

Noklausies! Samanta Tīna un Markus Riva apvienojas nostalģiskā kopdziesmā

Mūziķis Markus Riva prezentēja labākās receptes vegānajiem saldumiem. Riva atklāja banānu mafinu un burkānu maizes receptes.

”Pats esmu vegāniskā dzīves veida piekritējs jau pusgadu, jo sapratu, ka rūpējoties par to, ko ēdu, arī emocionāli kļūstu veselīgāks. Patlaban arsenālā ir vairāk nekā 30 dažādas vegānās receptes, bet vēl turpinu eksperimentus un labprāt dalos ar pārējiem,” paziņo Riva.

Foto: Markus Riva baudījis šiku nedēļas nogali Viļņā

View this post on Instagram

Kakao proteīna mafini 🍓 Šie garšoja mmm un, piedodiet, es visus 12 apēdu pats… 3 banāni Smalkais muslis @smalkaismuslis Augu proteīns @trufit.eu Zemesriekstu sviests Cepamais pulveris Godži ogas Kokosa eļļa Mandeļu piens Kakao Visu samaisa un cep 30 min Topings – Dateles Sunwarrior kolagēna proteīns @trufit.eu Kokosa eļļa Zemeņu sukādes Dateles aplej nedaudz ar karstu ūdeni un atstāj uz 10 min vai vairāk. Pieliek karoti eļļas un kausiņu proteīna un sablenderē kārtīgi. Smērē uz izceptajiem mafiniem un uzliek zemeni , un ļauj atdzist. Turēt ledusskapī. #vegan #fitfood #muffins #recepte #fitnessfood #virtuve #foodblog #proteinmuffins #sunwarrior #trufit #cacao

A post shared by Food Blog By Markus Riva (@rivafoodblog) on

Markus Riva devies uz Grieķiju! Mūziķis pastāsta, kā ir ceļot pēc robežu atvēršanas

Stiliste Indra Salceviča “B-studio” telpās debitēja ar sarunu šovu ”Virtuve” – sarunas virtuvē par virtuvēm. Indra iztaujāja vakara kulinārus, tādā veidā – izklaidējot viesus.

Meistaklašu noslēdzošo daļu vadīja zīmola ”Noname Atelier” veidotāja un dizainere Aļona Grevcova. Aļonas sekotāji zina, ka dizaineres kaislība ir maizes izstrādājumi. Dizainere gatavo gan ieraugus, gan mīklu, lai katru dienu pati izceptu sev svaigu maizi.

Vakara neoficiālajā daļā tika dzerti atspirdzinoši kokteiļi, lai sarunas virtuvē nenoklustu ne brīdi.

View this post on Instagram

Mini melleņu siera kūkas🌱 Mini blueberry cheesecakes 🌱 Beidzot pagatavoju ilgi gaidītās siera kūkas. Bet sāku ar mini versijām, jo pagaidām vēl man nav lielās formas (laiks doties pēc jaunām formām). Paskatījos vairākas receptes, kā to dara un taisīju pa savam. Arī šī ir vegāniskā recepte. Sāku ar to, ka aplēju 200g indijas riekstus ar verdošu ūdeni un ļāvu visu dienu tiem stāvēt. Bet vakarpusē ķēros pie gatavošanas. Pamatnei es izmantoju divas saujas dateļu un aplēju tās ar verdošu ūdeni un pieliku 2 karotes zemesriekstu. 10 min ļāvu pastāvēt un tad sablenderēju to visu kopā. Traukā iebēru 100 g mandeļu miltu un 100g kokosa miltus, aplēju ar sablenderēto masu un samīciju to visu kopā. Un beigās arī 2 karotes kokosa eļļas. Saliku mafinu pannā cepamās papīra formas un liku katrā formā vienu ēdamkaroti ar to, ko samīcijām. Ar pirkstiem vēl saspaidīju lai ir zemāks un plakanāks un to visu liku iekšā uz 15 min cepties 180 grādos. Man masa pietika 24 gab. Kamēr cepās pamats, tikmēr ķēros klāt otrajai daļai. Iebēru blenderī samērcētos riekstus un pielēju klāt vēl mandeļu pienu, blenderēju to, kamēr viss kļuva vienmērīgs un ik pa laikam pielēju vēl pienu, jo blenderis mazliet juka prātā. Tad piebēru sauju melleņu un iespiedu nedaudz svaiga citrona. Turpināju blenderēt. Un visbeidzot 3 kausiņus vegāniskā proteīna @sunwarrior ar vaniļas garšu no @trufit.eu Likās, ka blenderis atteiksies, bet tomēr izturēja un sanāca viendabīga violeta masa. To liku uz izceptajām pamatnēm apmēram karoti, pusotru un uz nakti liku saldētavā. Novērojums: nākamreiz mēģināšu likt biezo kokosa pienu un atradīšu Rīgā arī vegānisko creamcheese. Bet sanāca vieglas un gaisīgas saldās uzkodas. Bet kā jau pamanīji, tad šīs ir bez cukura, olām, piena, augsts olbaltumvielu saturs. #vegan #cheesecake #vegancheesecake #proteinfood #fitnessfood #foodblog #blueberry #violet #foodporn #nowness #yummy #protein #trufit

A post shared by Food Blog By Markus Riva (@rivafoodblog) on